IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten
28.01.2012 12:21

Esprit Telecom enige alternatief voor ISDN 15 en hoger

Almere, 20 september 2011 – Esprit Telecom, de onafhankelijke ICT- en telecomdienstverlener voor zakelijke en non-profit ondernemingen in Nederland, is het enige alternatief naast KPN voor ISDN 15 en hoger.


 

Als enige partij in Nederland heeft Esprit Telecom afspraken met KPN om alle gebruikers van ISDN, dus ook van ISDN 15 tot en met ISDN 30, eenvoudig een volwaardig alternatief te bieden. "Dankzij onze systemen hoeven bedrijven niets te veranderen in hun apparatuur of KPN-infrastructuur én profiteren ze van de voordelige tarieven van Esprit Telecom", aldus Peter Bakker commercieel directeur van Esprit Telecom. "Voor ISDN 15 tot en met 30 is Esprit Telecom het enige alternatief."

Daarom start EspritTelecom dit najaar een actie om de meer dan 10.000 bedrijven in Nederland, die momenteel gebruik maken van ISDN 15 of hoger, hierover te informeren. Zonder onderbrekingen en met behoud van nummers, kan men besparen op telefoniekosten door over te stappen naar Esprit Telecom. Peter Bakker: "Wij willen de markt vertellen dat men nog steeds een keuze heeft."

Over Esprit Telecom

Esprit Telecom is een onafhankelijke Telecom & IT dienstverlener voor zakelijke en non-profit organisaties in Nederland. Esprit Telecom maakt gebruik van alle vooraanstaande netwerkproviders en levert daardoor op elke plek in Nederland de best passende infrastructuur en bijbehorende diensten. Esprit Telecom is genomineerd voor de Computable 2011 Award netwerk- en communicatieleverancier van het jaar. Esprit telecom is onderdeel van Detron ICT & Telecom Groep. Meer informatie op www.esprittelecom.nl.


Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170